HBO-3 داره راه میوفته وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 296 امتياز: 6500 تشکر کرده: 92 تشکر شده 65 بار در 34 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 6 مرداد ماه ، 1389 02:21:19 موضوع مطلب: خواننده LINKIN PARK در فیلم اره-علی داداش
سلام خدمت تمامی کاربران دوس داشتنی سایت(مخصوصا کسی که خودش میدونه!)
خدمتتون عرض کنم که من رفتم یه سری به سایت طرفدارای لینکین پارک زدم که این خبر خفنو روش دیدم،واقعا کف کردم،آخه من هم طرفدار چسترم هم فیلم اره،واقعا نمیتونم صبر کنم تا این فیلمو ببینم،اینم متن خبر:
سایت ign.com اولین تریلر فیلم Saw 7 رو منتشر کرد و اعلام کرد که Chester Bennington در قسمت هفتم فیلم اره حضور داره. گفته میشه این قسمت سری آخر فیلم Saw هست. این فیلم قراره با فرمت ۳D در ۲۱-م اکتبر ۲۰۱۰ اکران بشه.
کاربرانی که برای این ارسال از HBO-3 تشکر کرده اند ramin-xsong
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
Admin مدیر اصلی سایت وضعيت: آفلاين 30 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 146 امتياز: 10010 تشکر کرده: 23 تشکر شده 70 بار در 38 پست
محل سكونت: Na Koja Abad
ارسال شده در: چهارشنبه، 6 مرداد ماه ، 1389 02:42:09 موضوع مطلب: Re: خواننده LINKIN PARK در فیلم اره-علی داداش
HBO-3 مي نويسد:
خدمتتون عرض کنم که من رفتم یه سری به سایت طرفدارای لینکین پارک زدم که این خبر خفنو روش دیدم،واقعا کف کردم،آخه من هم طرفدار چسترم هم فیلم اره،واقعا نمیتونم صبر کنم تا این فیلمو ببینم،اینم متن خبر:
سایت ign.com اولین تریلر فیلم Saw 7 رو منتشر کرد و اعلام کرد که Chester Bennington در قسمت هفتم فیلم اره حضور داره. گفته میشه این قسمت سری آخر فیلم Saw هست. این فیلم قراره با فرمت ۳D در ۲۱-م اکتبر ۲۰۱۰ اکران بشه.
وای،واقعا عالی میشه
علی داداش
bayad begam bezoodi farda ya pasfarda Full Video Linkin park Roo Site Ast _________________ نمیدونی بی تو میمیرم واسه تو سخت نیس
یه روز پشیمون میشی برمیگردی که دیگه وقت نیس . ..
کاربرانی که برای این ارسال از Admin تشکر کرده اند HBO-3, ramin-xsong
HBO-3 داره راه میوفته وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 296 امتياز: 6500 تشکر کرده: 92 تشکر شده 65 بار در 34 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 6 مرداد ماه ، 1389 02:52:33 موضوع مطلب: Re: خواننده LINKIN PARK در فیلم اره-علی داداش
Admin مي نويسد:
HBO-3 مي نويسد:
وای،واقعا عالی میشه
علی داداش
bayad begam bezoodi farda ya pasfarda Full Video Linkin park Roo Site Ast
alireza-xsong بازنشسته وضعيت: آفلاين 2 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 567 امتياز: 8000 تشکر کرده: 19 تشکر شده 112 بار در 74 پست
محل سكونت: مشهد (051)
ارسال شده در: چهارشنبه، 6 مرداد ماه ، 1389 07:05:25 موضوع مطلب:
ای بابا اگه تموم بشه اره من منتظر چی باشم پس اگه تمومش کنن میرم میکشمشون خودم یه سری قتل زنجیره ای و فیلم میگیرم میبینم بعدشم میدم سینما
ای بابا زیاد حرفیدم دمت گرم داش علی ترکوندی اما آخرش خبر بدی دادی کاش نمیگفتی اما خیلی توپ بود خبرش مرسی
ارسال شده در: پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 03:58:12 موضوع مطلب:
alireza-xsong مي نويسد:
ای بابا اگه تموم بشه اره من منتظر چی باشم پس اگه تمومش کنن میرم میکشمشون خودم یه سری قتل زنجیره ای و فیلم میگیرم میبینم بعدشم میدم سینما
ای بابا زیاد حرفیدم دمت گرم داش علی ترکوندی اما آخرش خبر بدی دادی کاش نمیگفتی اما خیلی توپ بود خبرش مرسی
من خودمم خیلی فیلم اره رو دوس دارم،مخصوصا شخصیت اون پیرمرده،وای تو اره یک و دو که دیوانه کرده بود،اما هرچیزی یه روز تموم میشه،مام باید منتظر روز آخرش باشیم
vahid00742v کاربر جدید وضعيت: آفلاين 18 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 18 مرداد ماه ، 1389 19:51:06 موضوع مطلب:
درسته تو تریلری هم که از فیلم منتشر شد چستر رو تو یک ماشین در حال جیغ کشیدن میتونین ببینین.ولی سوالی که برا من پیش اومد این بود که چرا تو سایت idmb خبری ازش نبود...